Installatiebedrijf

Klus-counter biedt installatietechniek met aandacht voor mens en milieu. Ons installatiebedrijf verzorgt uw complete installatiewerk. De producten en diensten die wij u leveren maken deel uit van hoogstaande installatietechniek uitgevoerd door vakkundige en toegewijde installateurs. Of het nu gaat om elektra, cv-installatie of loodgieterswerk. Waarmee mogen wij U van dienst zijn?

Duurzame energie

De zon is een schone energiebron die nooit opraakt. U kunt zelf de energie van de zon benutten met zonnepanelen of een zonneboiler op uw dak. Zo bespaart u op uw energiekosten en levert u een bijdrage aan een duurzame toekomst. Afhankelijk van de situatie was de terugverdientijd van zonnepanelen gemiddeld 7 jaar.. Dat zal met de almaar stijgende energieprijzen steeds gunstiger worden.

Koeling en verwarming

Met een airco geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. ‘s Zomers kan het vaak onaangenaam warm worden in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een airconditioner zorgt dan snel voor aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld.