Installatiebedrijf

Klus-counter biedt installatietechniek met aandacht voor mens en milieu. Ons installatiebedrijf verzorgt uw complete installatiewerk. De producten en diensten die wij u leveren maken deel uit van hoogstaande installatietechniek uitgevoerd door vakkundige en toegewijde installateurs. Of het nu gaat om elektra, cv-installatie of loodgieterswerk. Waarmee mogen wij U van dienst zijn?

Badkamer of toiletruimte

Wij kunnen de realisatie van een nieuwe badkamer en/of toiletruimte volledig voor u verzorgen. Sloop van de oude ruimte, bouwkundige en installatietechnische aanpassingen, tegelwerk en afwerking. We leveren de ruimte op, gereed voor gebruik. Heeft u de tegels en het sanitair nog niet uitgezocht? Onze samenwerking met Sani4All in Varsseveld maakt dat u met een aantrekkelijke korting hier uw inkopen kunt doen.

Keuken

Wilt u een nieuwe keuken plaatsen of renoveren? U beschikt niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om dit uit zelf te voeren? Neem dan contact op met ons. Wij nemen u graag de zorgen rond het plaatsen van uw keuken uit handen. Het plaatsen van een keuken is een beste klus, er komt wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een paar kastjes. Naast timmerwerk moeten er ook vaak leidingen worden verlegd, tegels worden aangebracht en de wanden worden afgewerkt. Een keuken is veelal een meerjaren investering en dan is het prettig als hij vakkundig wordt geplaatst.