Bouw en klussenbedrijf

Klus-counter heeft oog voor technische eisen en inzicht in bouwprocessen. De nieuwste technieken zien we als een uitdaging. De praktijk is vaak weerbarstig. Het spanningsveld tussen de wensen van de opdrachtgever en eisen van de architect enerzijds en de kosten, maakbaarheid en planning anderzijds. Klus-counter denkt mee en draagt haalbare alternatieven aan. Samen zoeken we naar de beste oplossing en behalen we het maximale resultaat binnen een strak financieel kader.

Verbouw en aanbouw

Met een verbouwing en/of aanbouw kan uw huis groter en comfortabeler gemaakt worden. Het is een goed en betaalbaar alternatief voor verhuizen.

De meeste woningen worden op den duur te klein dan wel de eisen aan comfort veranderen. Verbouwen of aanbouwen levert direct meer woongenot op en het geeft uw huis ook in de toekomst meerwaarde. 

Overkapping of terras

Heerlijk van uw prachtige tuin genieten tijdens de zomermaanden. Maar hoe doet u dat in de herfst- en wintermaanden, of als het gewoon slecht weer is? Dan is het niet fijn om gedwongen binnen te zitten. Een overkapt terras biedt dan dé oplossing om het ultieme buitengevoel te creëren. De populariteit van een terrasoverkapping is o.a. om die reden sterk gestegen.

Wij hebben zelf geen directe invloed op het weer, maar met een terrasoverkapping, verminderen we wel de last van wisselvalligheid en onvoorspelbaarheid! Zo kunt u op elk moment van uw tuin genieten. 

Houten kozijnen & Kunststof kozijnen

Houten kozijnen geven een vertrouwd, warm en huiselijk gevoel. Ze hebben een goede warmte- en geluidsisolatie en zijn een natuurlijke vocht- en warmteregelaar. 

Het onderhoud (verfwerk) van houten kozijnen is soms een reden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lage aanschafprijs.

Welke oplossing uw voorkeur ook heeft, wij verzorgen graag inmeten levering en plaatsing van uw nieuwe kozijnen.